شنبه 16 خرداد 1405-19:15 شمسی /6/6/2026 7:15:05 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:74653
  • زمان انتشار:شنبه 16 خرداد 1405-8:19

قیمت خودروهای وارداتی تا یک‌میلیارد و مونتاژی‌ها تا ۵۰۰‌میلیون تومان کاهش یافته، اما بازار همچنان در رکود است.
ریزش قیمت خودروهای وارداتی و مونتاژی

به گزارش خودرونامه به نقل از تسنیم، بررسی روند قیمتی نشان می‌دهد خودروهای وارداتی در برخی مدل‌ها تا حدود یک‌میلیارد تومان کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند. در بخش خودروهای مونتاژی نیز افت قیمت در بازه ۳۰۰‌میلیون تومان ثبت شده و برخی خودروها در حدود ۵۰۰‌میلیون تومان کاهش را نیز تجربه کرده‌اند. این افت قیمت‌ها در مجموع بیانگر عقب‌نشینی محسوس سطح عمومی قیمت‌ها در بازار است.
با این حال، نکته قابل‌توجه این است که کاهش قیمت‌ها به هیچ وجه به رونق معاملات منجر نشده است. فعالان بازار می‌گویند تعداد خریداران به حداقل رسیده و در بسیاری از نمایشگاه‌ها، مراجعه‌کننده جدی برای خرید به ندرت دیده می‌شود.

به گفته آنها، کاهش قدرت خرید، نااطمینانی نسبت به آینده قیمت‌ها و انتظار برای افت بیشتر نرخ‌ها، از مهم‌ترین دلایل این رفتار محتاطانه در سمت تقاضاست.

از سوی دیگر، بخشی از خریداران نیز به‌دلیل تجربه نوسانات شدید بازار در ماه‌های گذشته، ترجیح می‌دهند از ورود به معاملات سنگین خودداری کنند.

این موضوع باعث شده بازار با نوعی «انتظار» مواجه شود؛ انتظاری که در آن خریدار و فروشنده هر دو برای مشخص شدن روند آتی قیمت‌ها دست نگه داشته‌اند.در این میان، تغییر رفتار فروشندگان نیز قابل‌توجه است.

بسیاری از عرضه‌کنندگان که در ماه‌های گذشته با رشد قیمت‌ها مواجه بودند، اکنون ناچار شده‌اند برای فروش خودروهای خود قیمت‌ها را تعدیل کنند. با این حال، حتی کاهش‌های چند صد‌میلیونی نیز نتوانسته تقاضای موثری به بازار بازگرداند.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین