سه شنبه 5 خرداد 1405-23:24 شمسی /5/26/2026 11:24:28 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:74420
  • زمان انتشار:يکشنبه 30 فروردين 1405-15:57

خودروسازان کشور در حالی تولید را (البته نه با تمام توان) آغاز کرده‌اند که علاوه بر مصائب مربوط به تولید، با چالش بزرگی به نام تعهدات معوق نیز مواجه‌اند.
خودرو برای تحویل نیست، برای فروش هست؟

به گزارش خودرونامه، با آغاز حمله آمریکا و اسرائیل به ایران در نهم اسفند پارسال، خودروسازان و قطعه‌سازان از شیفت‌های تولید خود کاستند و در نهایت به جایی رسیدند که خطوط تولید را تقریبا تعطیل کردند.

حفظ ایمنی پرسنل از یک سو و کمبود مواد اولیه و قطعات از سوی دیگر، اجازه نداد خودروسازان و قطعه‌سازان از ظرفیت اسفند ماه به طور کامل استفاده کنند و عملا چیزی حدود نصف اسفند را از دست دادند.
قبل از جنگ نیز برخی خودروسازان با مشکلات مالی بزرگی مواجه بودند، به نحوی که به دلیل پاس نشدن چک‌هایشان، در تامین قطعات به مشکل خوردند.

وقوع جنگ نیز سبب شد تولید خودروسازان بیش از پیش تحت تاثیر منفی قرار گیرد و در نتیجه، با چالش بزرگی به نام تعهدات معوق مواجه شوند.

برخی مخاطبان خودرونامه، در تماس با این پایگاه خبری، ضمن انتقاد از عدم تحویل خودروهای ثبت‌نامی، خواستار توضیح خودروسازان بابت تاخیر در تحویل محصولات شدند.
به گفته برخی از مشتریان، خودروسازان با وجود دریافت کامل وجه خودرو و تسویه حساب نهایی، خودروهای ثبت‌نامی را تحویل نمی‌دهند.

مساله تعهدات معوق، تنها گریبانگیر خودروسازان بزرگ (ایران‌خودرو و سایپا) نیست، بلکه شرکت‌های بخش خصوصی را نیز در بر می‌گیرد.

با توجه به اینکه هنوز سرنوشت جنگ و اینکه ادامه خواهد یافت یا توافق می‌شود، مشخص نیست و از طرفی، خودروسازان و قطعه‌سازان با مشکلات مالی مواجه‌اند، به نظر می‌رسد چالش تهدات معوق فعلا ادامه‌دار خواهد بود.
این وسط، برخی خودروسازان با برگزاری طرح‌های فروش فوری، مشتریان چشم انتظار خود را انگشت به دهان گذاشته‌اند، چه آنکه آنها می‌پرسند: اگر خودرویی برای تحویل نیست، چرا خوردوسازان فروش فوری می‌گذارند؟

به نظر می‌رسد بهتر است خودروسازان هر چه زودتر شفاف‌سازی لازم را در این ماجرا انجام دهند تا مشتریان حداقل بدانند برنامه آنها برای تحویل محصولات ثبت‌نامی چیست؟

 


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

آخرین عناوین