يکشنبه 27 مهر 1404-10:18 شمسی /10/19/2025 10:18:33 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:71807
  • زمان انتشار:يکشنبه 27 مهر 1404-8:31

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: صنعت خودرو از بی‌ثباتی قیمت‌ها و تعرفه‌های واردات رنج می‌برد و شاهد بلاتکلیفی و سردرگمی وزارت صمت در این حوزه هستیم.
عملکرد خودروسازان زیر ذره‌بین مجلس

به گزارش خودرونامه به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مصطفی طاهری افزود: کارنامه خوبی در بخش‌هایی مثل قیمت‌گذاری، تعرفه واردات و عملکرد خودروسازان در ماه‌های اخیر مشاهده نکردیم. در این زمینه جلساتی را در کمیسیون صنایع با وزیر صمت برگزار کردیم، اما متاسفانه این بلاتکلیفی همچنان ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه خودرو‌های مونتاژی هر سال عدد بسیار زیادی ارز دریافت می‌کنند، اما قیمت فروش بالایی دارند، اظهار کرد: سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان باید به‌عنوان امین مردم به‌طور جدی، قیمت این خودرو‌ها را بررسی کند. 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با طرح این پرسش که چرا با این حجم از ارز دریافتی، قیمت خودروهای مونتاژی مناسب نیست؟ در این باره گفت: ما نیز در مجلس صورت‌های مالی خودروساز‌ان را بررسی می‌کنیم،

اگر به این نتیجه برسیم که سوء‌استفاده یا تقلب می‌کنند، به‌طور جدی برخورد خواهد کردیم. طاهری پیش از این نیز با اشاره به اینکه زنجیره تامین خودرو فاقد یک مدیریت منسجم رو به جلو است و در آن یک پراکندگی مشاهده می‌شود، گفته بود: نابسامانی در بازار خودرو ناشی از موازی‌کاری شورای رقابت و سایر بخش‌های مرتبط است.

وی با بیان اینکه سال گذشته سال خوبی برای صنعت خودرو نبوده است، ادامه داد: آنچه مسلم است قیمت‌گذاری، تعرفه‌گذاری برای واردات، میزان تولید و تخصیص ارز در زنجیره تامین خودرو فاقد یک مدیریت منسجم رو به جلو است و در آن یک پراکندگی مشاهده می‌شود.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین