يکشنبه 2 شهريور 1404-22:12 شمسی /8/24/2025 10:12:56 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:71574
  • زمان انتشار:شنبه 1 شهريور 1404-9:14

رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: دولت تصمیم گرفته سهام شرکت سایپا را واگذار کند و امیدواریم با رفع موانع حقوقی بتوانیم ظرف دو هفته آینده قیمت پایه را تعیین و اقدامات لازم برای واگذاری را انجام دهیم.
جزئیات جدید از واگذاری سایپا

به گزارش خودرونامه به نقل از تسنیم، زهره عالی‌پور درباره زمان واگذاری شرکت خودروسازی سایپا اظهار کرد: خوشبختانه برای آزادسازی سهام شرکت سایپا تصمیماتی در دولت گرفته شده که منتظر ابلاغ آن هستیم و امیدواریم خیلی سریع بتوانیم مشکلات حقوقی را رفع کنیم.

وی افزود: به محض اینکه مصوبه واگذاری به ما ابلاغ شود فرآیند آزادسازی سهام سایپا و سپس برنامه‌ریزی برای واگذاری انجام می‌شود.

عالی‌پور درباره زمان شروع فرآیند خصوصی‌سازی سایپا گفت: از سال قبل برای واگذاری تصمیم گرفتیم و در حال حاضر به محض اینکه بتوانیم بحث‌های حقوقی را نهایی کنیم اقدامات نهایی انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: اقدامات نهایی به این مفهوم است که باید اسناد واگذاری را به تصویب مراجع مربوطه برسانیم و به طور کامل این شرکت را آماده واگذاری‌ کنیم.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی‌ ادامه داد: در اولین جلسه هیات واگذاری، قیمت پایه و شرایط واگذاری را بررسی می‌کنیم. انشاالله اگر بتوانیم در فاصله دو هفته آینده این اقدامات را انجام و موانع را مرتفع کنیم حتما این کار را در دو هفته آینده انجام‌ خواهیم داد.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین