به گزارش خودرونامه به نقل از «ایسنا»، وی با اشاره به سهم ۷۰ درصدی تولید خودروهای برقی جهان در چین، تاکید کرد که فناوریهای پیشرفته چینی در این حوزه، بسیار فراتر از انتظار است.
فارلی در این باره گفت: «خودروهای چینی با فناوریهای نوین، به شکلی یکپارچه زندگی دیجیتالی کاربران را در خودرو منعکس میکنند. متاسفانه، بخشی از مشکل ما این است که شرکتهای بزرگ فناوری مانند گوگل و اپل، هنوز بهطور مستقیم وارد صنعت خودروسازی نشدهاند و این خلأ در توسعه محصولات فورد احساس میشود.»
مدیرعامل فورد همچنین به برتری قابل توجه هزینه و کیفیت خودروهای برقی چینی نسبت به نمونههای غربی اشاره کرد و افزود: «ما در یک رقابت جهانی سخت با چین قرار داریم. این رقابت محدود به خودروهای برقی نیست و اگر این روند را از دست بدهیم، آیندهای برای فورد متصور نیست.»
فارلی پیش از این نیز بارها به تحسین عملکرد شرکتهای چینی پرداخته است. از سوی دیگر، «جان لاولر»، مدیر ارشد مالی فورد، در اوت سال گذشته اعلام کرد که این شرکت قصد دارد استراتژی خود در زمینه خودروهای برقی را تغییر دهد. به گفته وی، فورد برنامه دارد تا برخی از مدلهای شاسیبلند برقی خود را با نمونههای هیبریدی جایگزین کند که این تغییرات، هزینهای میلیارد دلاری برای این خودروساز آمریکایی خواهد داشت.
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست