دوشنبه 30 تير 1404-13:17 شمسی /7/21/2025 1:17:27 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:62919
  • زمان انتشار:شنبه 5 اسفند 1402-6:53

در ۱۱ماهه سال‌جاری ۸‌هزار و ۴۰دستگاه خودروی سواری به ارزش ۱۵۷میلیون دلار وارد و از گمرکات کشور ترخیص شده است. 
ترخیص ۸‌هزار خودرو در ۱۱ ماهه امسال

به گزارش خودرونامه به نقل از تسنیم، در بین شرکت‌های واردکننده خودروی سواری به کشور، شرکت تولید اتومبیل سایپا با واردات‌ هزار و ۹۴۷دستگاه خودروی سواری در ۱۱ماهه سال‌جاری در صدر واردکنندگان خودروی سواری به کشور قرار گرفت.

براساس این گزارش، شرکت کرمان‌خودرو با واردات‌ هزار دستگاه، معین‌خودرو ایرانیان با ۷۳۶دستگاه، ماموت‌خودرو با ۶۱۶دستگاه، بهمن‌موتور با ۵۹۷دستگاه، ایران‌خودرو با ۵۰۶دستگاه، ایساکو کیش با ۴۵۰دستگاه، کرمان‌موتور با ۲۹۹دستگاه، کوشا خودرو نگین با ۲۱۸دستگاه و پارس‌خودرو با ۴۶۳دستگاه، در رده‏‏‌های بعدی شرکت‌های عمده واردکننده خودرو قرار گرفتند.

در ۱۱ماهه سال‌جاری،۶‌هزار و ۸۳۲دستگاه خودروی سواری توسط ۱۰شرکت فوق و مابقی توسط سایر واردکنندگان وارد شده است. در ۱۱ماهه سال گذشته، ۳۲۱دستگاه خودروی سواری به ارزش ۱۰میلیون و ۱۸۱‌هزار دلار وارد شده بود.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین