• گروه مطلب:
  • کد مطلب:77175
  • زمان انتشار:شنبه 28 شهريور 1405-8:54

یک عضو ناظر مجلس در شورای رقابت با انتقاد از نقش واسطه‌ها در بازار خودرو، گفت: یکی از مشکلات اصلی از مرحله تولید یا واردات تا رسیدن خودرو به مصرف‌کننده نهایی، وجود واسطه‌ها و دلالانی است که بدون نقش موثر در تامین خودرو، سهم قابل‌توجهی از سود بازار را به خود اختصاص می‌دهند.
نیمی از سود تولید تا مصرف خودرو در جیب واسطه‌گران

به گزارش خودرونامه به نقل از ایرنا، اکبر رنجبرزاده با اشاره به مشکلات در حوزه خودرو اظهار کرد: باید این مسیر دلالی و واسطه‌گری تا حد امکان کوتاه شود و خودرو از تولیدکننده یا واردکننده معتبر با سود منطقی و قابل دفاع به دست مصرف‌کننده برسد.

عضو ناظر مجلس در شورای رقابت ادامه داد: بررسی فاصله میان قیمت تولیدکننده، قیمت بازار و قیمت مصرف‌کننده نهایی نشان می‌دهد در زنجیره عرضه خودرو اشکالاتی وجود دارد که باید برطرف شود، زیرا بخشی از سودی که در این فاصله ایجاد می‌شود به افرادی می‌رسد که نه در تولید و نه در واردات نقشی دارند و حتی ممکن است مالیات هم پرداخت نکنند.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد رقابت واقعی در صنعت خودرو، گفت: اگر قرار است خودروسازی کشور از نظر کیفیت و ظرفیت تولید رشد کند، باید از قیمت‌گذاری دستوری فاصله بگیریم و فضای رقابت را در بازار خودرو بازتر کنیم.

وی ادامه داد: خودروسازی کشور در سال‌های گذشته تحت‌تاثیر سیاست‌ها، ضوابط، آیین‌نامه‌ها و مقررات مختلف قرار داشته و در برخی موارد، تکلیف تولیدکننده و واردکننده به‌روشنی مشخص نبوده است و همین موضوع باعث شده برخی سیاست‌های اتخاذشده به نتیجه مطلوب نرسد.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.