• گروه مطلب:
  • کد مطلب:75817
  • زمان انتشار:پنجشنبه 25 تير 1405-13:57

طبق آنچه خودروسازان در قالب صورت‌های مالی 12 منتهی به انتهای اسفند 1404 اعلام کرده‌اند، آنها همچنان با زیان انباشته سنگینی مواجه هستند.
زیان انباشته270  همتی خودروسازان بزرگ ایران

به گزارش خبرنگار خودرونامه، ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در صورت‌های مالی خود خبر از رشد زیان انباشته داده‌اند، که در این بین، حضور ایران‌خودروی خصوصی در جمع زیان‌دیدگان، محل تامل بیشتری است.

بنابر گزارش‌های منتشره، این سه خودروساز در انتهای سال گذشته در مجموع زیان انباشته نزدیک به 270 هزار میلیارد تومان را ثبت کرده‌اند.

در مقایسه با مدت مشابه در سال 1403، حدود 18 درصد به جمع زیان انباشته این سه خودروساز افزوده شده است.

در حالت تفکیکی، ایران‌خودرو در گزارش خود خبر از زیان انباشته بالغ بر 120 هزار میلیارد تومان داده است.

سایپا نیز به عنوان دومین خودروساز بزرگ ایران در گزارش خود خبر از زیان انباشته بالغ بر 95 هزار میلیارد تومان داده است.

زیان انباشته پارس‌خودرو نیز با رشد 41 درصدی، رقم نزدیک به 52.7 همت را ثبت کرده است.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.