• گروه مطلب:
  • کد مطلب:74278
  • زمان انتشار:چهارشنبه 29 بهمن 1404-15:0

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان پایش بخش حقیقی اقتصاد ایران در دی 1404، آخرین وضع تولید و فروش خودرو و قطعات کشور را اعلام کرد.
ماه سیاه خودروسازی

به گزارش خبرنگار خودرونامه، طبق گزارش منتشره، در دی ماه امسال، شاخص تولید و فروش رشته فعالیت خودرو و قطعات، نسبت به ماه مشابه سال قبل به ترتیب کاهش 19.6 و 12.6 درصدی داشته است.

طبق اعلام مرکز پژوهش‌ها، بخش خودرو و قطعات سهم مهمی در کاهش شاخص کل تولید و فروش در دی ماه امسال داشته است.

بر اساس گزارش اعلامی، تولید خودرو و قطعات در دی ماه امسال نسبت به ماه قبل 12.4 درصد افت کرده است.
در دی ماه امسال نسبت به ماه مشابه پارسال نیز تولید خودرو و قطعات افت 19.6 درصدی داشته است.

همچنین در 10 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تولید خودرو و قطعات 3.5 درصد افت کرده است.

اما در بخش فروش نیز خودرو و قطعات افت 7.4 درصدی را در دی ماه نسبت به آذر تجربه کرده است. در دی امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته هم فروش خودرو و قطعات 12.6 درصد پایین آمده است.

همچنین در 10 ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته نیز فروش خودرو و قطعات افت 3.8 درصدی ثبت شده است.

 

 


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.