• گروه مطلب:
  • کد مطلب:69739
  • زمان انتشار:چهارشنبه 20 فروردين 1404-7:8

آئودی فولکس‌‌‌واگن برای بررسی تاثیر اعمال تعرفه‌‌‌های آمریکا، خودروهای خود را که پس از دوم آوریل و اعلام تعرفه ۲۵درصدی دونالد ترامپ بر واردات خودرو، به بنادر آمریکا وارد شده‌‌‌اند را دپو کرد.
دپوی محصولات آئودی در بنادر آمریکا

به گزارش خودرونامه به نقل از ایسنا، سخنگوی فولکس‌‌‌واگن اعلام کرد که این برند، در فهرست موجودی آمریکا، حدود ۳۷‌هزار دستگاه خودرو دارد که برای تقریبا دو ماه فروش کافی است.

آئودی با پرفروش‌‌‌ترین مدل آمریکایی خود یعنی «کیو۵» که در مکزیک تولید می‌شود و مدل‌‌‌های دیگر که همگی از اروپا یا مناطق دیگر می‌‌‌آیند، مستقیما در خط آتش تعرفه‌‌‌های دونالد ترامپ، رئیس‌‌‌جمهور آمریکا قرار دارد.

یکی از سخنگویان این شرکت گفت که این برند، یادداشتی را برای فروشندگان ارسال کرد که اولین بار توسط نشریه اقتصادی آمریکایی «اتوموتیو نیوز» گزارش شد و در آن اعلام کرد که از دوم آوریل تا اطلاع ثانوی، محموله‌‌‌ها را متوقف خواهد کرد.

طبق گزارش رویترز، بر اساس داده‌‌‌های ارائه‌‌‌دهنده خدمات خودرویی «کاکس اتوموتیو»، خودروسازان به‌‌‌طور متوسط ‌‌‌در آمریکا، کمتر از سه ماه موجودی دارند که به آنها زمانی برای بازیابی ارائه می‌دهد تا برای مقابله با تعرفه‌‌‌ها و ایجاد یک راهبرد بلندمدت، عرضه را متوقف کنند.

نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.