به گزارش خودرونامه، معاون دفتر صنایع و نیروی محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت در نامه ای خطاب به دبیران دو انجمن قطعه سازی با موضوع " درخواست شروع تولید از اول اردیبهشت ماه" از آن ها خواسته اند برنامه های خود را برای آماده سازی خطوط و آغار تولید از روز شنبه ۲۳ فروردین تدوین و اقدامات لازم را عملیاتی کنند.
اما سوال اینجاست؛ به چه قیمتی؟ با وجود اینکه تعداد شاغلین صنعت خودروی کشور بیش از ۱۲۰ هزار نفر است که با احتساب شاغلین در قطعهسازی، به بیش از ۷۰۰ هزار نفر میرسد، بنابراین چنانچه درصد کوچکی در دوره نهان این بیماری و ناقل باشند، با بازگشت به کار، خطر بسیار بزرگی را ایجاد میکنند و ممکن است با شروع تولید و افزایش تجمعات و رفت و آمدها، پیک های جدیدی ابتلا به کرونا به وجود آید. کوچکترین نقض مسائل بهداشتی می تواند نتیجه معکوس داشته و منجر به یک فاجعه شود و غمِ نان، قاتل جان شود. چنانچه اصول بهداشتی به درستی، رعایت نشوند، تعطیلی مدت دار کارخانه ها و صنایع رخ خواهد داد.
بر این اساس، قطعه سازان خواستار تطعیلی تا پایان فروردین ماه شدند تا در این ایام فرصت مناسبی باشد برای آنکه نهادها و دولت به تدوین و ابلاغ پروتکل های بهداشتی که به تایید وزارت بهداشت نیز رسیده باشد، بپردازند. فعالیت های اقتصادی و تولیدی مشروط به رعایت پروتکل های بهداشتی باید آغاز شوند، اما نکته اصلی اینجاست که به گفته فعالان قطعه سازی، هنوز چنین پروتکل هایی بطور کامل و شفاف برای محیط های تولیدی تعریف نشده اند.
از هیمن رو نامه اخیر امیر جعفر پور- معاون دفتر صنایع و نیروی محرکه مبنی بر آغاز تولید از امروز، فعالان قطعه سازی را عمیقا نگران کرده است. این درحالی است که انجمن همگن قطعه سازی نیز اعلام کرده است که این امکان و توانایی در قطعه سازان وجود دارد تا با یکی دو هفته دیرتر آغاز کردن فعالیت ها در ابتدای کار، بتوانند تیراژهای احتمالی از دست رفته در آینده جبران کنند.
منبع:ایسنا