به گزارش خودرونامه، عزت الله اکبری تالارپشتی در بازدید از غرفه ایران خودرو در دومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو، خودروی برقی را تکنولوژی روز دانست که با توجه به مصرف بالای سوخت در کشور دنبال کردن آن از هر نظر توجیه دارد، تصریح کرد: باید در مسیر تولید این نوع خودروها حرکت کنیم و نباید از فناوری جهانی عقب بیفتیم.
وی با بیان اینکه ایران خودرو شرکت بزرگی است که مردم از آن انتظار دارند، عنوان کرد: این شرکت باید به عنوان پیشران صنعت خودرو کشور، برنامه های قابل قبولی داشته باشد تا رضایت مردم را کسب کند.
وی با بیان این که شبکه مدیریت خودروسازان باید آزاد باشد و دولت کمک کند تا خودروسازان با سیاست های قابل قبول، خودشان را بینالمللی و به روز کنند و در ریل رقابت با خودروسازان جهانی قرار گیرند، تاکید کرد: شبکه مدیرانی که در حال کار هستند باید در شرایط اطمینان بخشی باشند، اگر مدیری نداند که فردا بر سر کار خود هست یا خیر این شروع آفت است و ضد سیاست های موفق یک بنگاه اقتصادی است.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: باتری، قلب خودروی برقی به عنوان موضوع روز صنعت خودرو است که از توانمندی و ظرفیت های ایران خودرو در این بخش بازدید کردم که شروع خوبی است و این شروع باید در حد قابل قبولی به نتیجه برسد که بتواند رقابت کند و اگر زمانبر باشد توجیهی ندارد.
وی با بیان این که با تاکید مجلس و سیاست های دولت سیزدهم اصلاحات خوبی در خودروسازی انجام شده و شکل منطقی به خود می گیرد، اظهار کرد: بنگاه اقتصادی باید دور از دستور به رقابت بپردازد و با حرکت علمی به تناسب تحولات دنیا خود را تنظیم کند و به آن سطح برسد.
اکبری تالارپشتی با اشاره به رسالت مجلس در قانون گذاری و نظارت اظهار کرد: باید دید چه عواملی مانع به روز شدن خودروسازان است که آن را رفع کنیم و ایران خودرو نیز با ظرفیت های مدیریتی که دارد می تواند بدرخشد.
رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درعین حال گفت: این که خودروساز مدت ها در صف تخصیص ارز باشد حقارت است و باید این شکل سنتی درهمی که وجود دارد را مدیریت کنیم چون با ادامه این روش به جای خوبی نخواهیم رسید. دولت باید با مشوق ها وارد شود؛ عمومی شدن خودروهای برقی الزاماتی دارد که باید دولت برای آن فکری کند و در حوزه باتری، ایستگاه های شارژ، تسهیلات و توجه به خودروسازان برای راهاندازی خط تولید خودرو برقی از این امر حمایت کند.
اکبری تالارپشتی قیمت گذاری دستوری را اپیدمی دانست که در سایر صنایع جز خودروسازی هم وجود دارد و اظهار کرد: باید به یکدیگر اعتماد کنیم، شورای رقابت باید در قیمت گذاری قیمت تمام شده و سود منطقی خودروساز را در نظر بگیرد تا قیمت خودرو تعیین شود. باید اعتمادی ایجاد شود و وزارت صمت پیش از وقوع مشکل وارد شود و نسبت به تعیین قیمت محصولات اقدام کند، قیمتی که هم رقابتی باشد و رضایت مردم را نیز تامین کند.