شنبه 10 خرداد 1404-9:6 شمسی /5/31/2025 9:06:35 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:66331
  • زمان انتشار:سه شنبه 2 مرداد 1403-8:2

فروش خودروهای تمام‌برقی در ایالات متحده در ماه مه افزایش یافت. با‌این‌حال، تسلا به رشد کمکی نکرد زیرا فروش آن نسبت به سال گذشته برای چهارمین ماه متوالی کاهش یافت. 
رشد فروش برقی‌ها در آمریکا

خودروهای برقی با باتری، ۱۰۴هزار و ۹۱۶مورد ثبت‌نام جدید در ماه مه ثبت کردند که ۹.۶درصد بیشتر از یک سال قبل است. ازآنجاکه بازار کلی با ۰.۷درصد کاهش سالانه به نزدیک به ۱.۴میلیون دستگاه رسیده است، سهم خودروهای برقی به ۷.۵درصد افزایش یافته است.

باید توجه داشته باشیم که اطلاعات ثبت‌نام حداقل چند هفته از فروش و تحویل عقب است، اما می‌توان از آن به عنوان نمای کلی فروش استفاده کرد. بر اساس این داده‌ها، تسلا ۴۸هزار و ۵۸۷مورد ثبت‌نام جدید در ماه مه داشته که ۱۵درصد کاهش نسبت به سال گذشته را نشان می دهد.

چهار ماه متوالی کاهش تسلا، به دلیل سهم بزرگ این شرکت در بخش خودروهای برقی، چالش بزرگی برای بازار خودروهای برقی است.

منبع: دنیای اقتصاد


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین