شنبه 10 خرداد 1404-8:59 شمسی /5/31/2025 8:59:09 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:64803
  • زمان انتشار:چهارشنبه 16 خرداد 1403-7:31

در ماه آوریل، فروش خودروهای برقی پلاگین در اروپا نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱درصد افزایش یافت. این رشد یک علامت مثبت در بازار چالش‌برانگیز برقی‌هاست، هرچند بازار کلی سریع‌تر گسترش یافت. 
رشد فروش برقی‌ها در آوریل

به گزارش خودرونامه، فروش تقریبا ۲۲۰هزار دستگاه خودروی برقی پلاگین جدید در ماه آوریل در اروپا به ثبت رسیده است.

ثبت‌نام خودروهای تمام الکتریکی حدود ۱۳درصد از بازار (بیش از ۱۴۰هزار دستگاه) را به خود اختصاص داده است، در‌حالی‌که ثبت‌نام‌های هیبریدی پلاگین حدود ۷درصد از بازار را داراست.

در مجموع، خودروهای برقی پلاگین ۲۰درصد بازار را در اختیار دارند، در حالی که هیبریدی‌های غیرقابل شارژ از سهم ۳۰ درصدی برخوردار هستند.

بر اساس این گزارش، هیبریدی‌ها نیز ۲۹درصد رشد سالانه را در ماه آوریل به ثبت رسانده‌اند. در مجموع فروش بیش از ۹۲۰هزار دستگاه خودروی برقی سواری پلاگین در اروپا در چهار ماه اول سال ثبت شد که حدود ۲۱درصد از کل بازار را شامل می‌شود.

منبع: دنیای اقتصاد


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین