پنجشنبه 13 ارديبهشت 1403-2:34 شمسی /5/2/2024 2:34:27 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:51650
  • زمان انتشار:چهارشنبه 30 فروردين 1402-9:26
G9 مدرن ترین خودروی تولید داخل کشور با گیربکس ZF

برند ZF از غول‌های جهانی در خودروسازی با فروش حدود ۳۸.۳ میلیارد یورو در سال ۲۰۲۱ توانسته سهم بزرگی از بازار خودرو ایفا کند. 
گیربکس ZF مورد اقبال خودروسازان شاخص دنیا؛ از BMW  تا رویز رویز

به گزارش خودرونامه، این شرکت در سالیان اخیر روند رو به صعودی داشته و به صورت جهشی سهم خود را در بازار افزایش داده است به نحوی که در سال ۲۰۱۴ تنها ۱۸.۴ میلیارد دلار فروش داشته است.
این شرکت خود را کیفیت بالا، پرچمداری در تکنولوژی و قدرت نوآوری تعریف می‌کند. بدون تردید کیفیت و تکنولوژی و نوآوری‌های محصولات ZF نظر غول‌های خودروسازی را به این تولیدات جلب کرده است. ۷۳درصد از محصولات این شکرت در خودروهای سواری به کار گرفته می‌شود و۱۸درصد آن نیز ویژه خودروهای بالای ۶ تن استفاده می‌شود.
در دنیا شرکت‌های شناخته شده BMW و هیوندا و... در طیف وسیعی از محصولات خودشان از گیربکس ZF استفاده می‌کنند اما این گیربکس‌ها مورد توجه خودروسازان لوکس هم قرار گرفته است و مازارتی و رویزو رویز هم از همین گیربکس استفاده می‌کنند.

اما کدام خودروهای شناخته شده دنیا از گیربکس ZF استفاده می‌کنند؟
BMW
• BMW X۳
این خودروی BMW جزو SUV های لوکس تولیدی این شرکت شناخته می شود که علیرغم آنکه از سال ۲۰۰۳ تولید می‌شود اما همچنان محبوبیت خود را در بازار حفظ کرده است. دوستداران این خودروی جذب مانورهای فوق العاده آن می‌شوند که بدون کمک بکارگیری گیربکس ZF در آن ممکن نبود.

• BMW ۵series
BMW ۵۲۰i,BMW ۵۲۸i, BMW۵۳۰i BMW ۵ Series که در فارسی معمولاً بِ‌ام‌و سری ۵ یا بِ‌ام‌و اتاق ۵ خوانده می‌شود یک سری خودرو از مجموعه محصولات شرکت آلمانی بِ ام و است که از سال ۱۹۷۲ تا کنون در ۷ نسل تولید و عرضه شده‌است.

BMW ۷ Series، BMW X۵ (E۵۳) ، BMW X۵ (E۷۰) ، , BMW ۶۳۰i, BMW۷۳۰i, BMW ۱۱۶i, ۱۱۸i, ۱۲۰i (E۸۷), pre-LCI, ۱۳۵i (E۸۲), ۱۱۸d (E۸۱),BMW Z۴ E۸۵ LCI, E۸۶, از دیگر تولیدات شرکت BMW هستند که از گیربکس تولیدی ZF استفاده می‌کنند.
آئودی ای۴ (به آلمانی: Audi A۴) یک خودرو است که در سال‌های ۱۹۹۴–اکنون توسط آئودی در آلمان تولید شده‌است. طراحی آن چهار چرخ محرک است. تاکنون پنج نسل از این مدل تولید شده توسط گروه فولکس واگن ساخته می‌شود. ,Audi B۶, Audi B۴, Audi A۸ AudiA۶ جزو نمونه‌های از این خودروسازی هستند که از گیربکس ZF استفاده می‌کنند. Audi RS۶، Audi S۶، Audi S۸ ، Audi A۸ از جمله تولیداتی هستند که از گیربکس ZFبهره می‌برند.
• Hyundai Genesis Coupe

هیوندای جنسیس کوپه یک خودرو اسپورت کوپه دیفرانسیل عقب ساخت شرکت هیوندای موتور است که در تاریخ ۱۳ اکتبر ۲۰۰۸ در بازار کره عرضه شد. این اولین خودروی کوپه دیفرانسیل عقب هیوندای است و بر روی پلتفرم سدان هیوندای جنسیس ساخته شده‌است.

• FORD
Falcon فورد فالکون: یک خودروی بزرگ بود که از سال ۱۹۶۰ توسط فورد استرالیا ساخته می‌شد. این خودرو ۷ نسل داشت و تولید آن در سال ۲۰۱۶ متوقف شد. طراحی این خودرو موتور جلو-محور عقب است.
Ford Territory: این فورد یک SUV است که توسط فورد استرالیا ساخته و از سال ۲۰۱۶ تولید می‌شود. در این محصول از گیربکس ۶سرعته اتوماتیک استفاده شده است.
• Maserati
Maserati GranTurismo : مازراتی گرن‌توریزمو از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۹ تولید می‌‎شود. حداکثر سرعت گران‌توریزمو ۲۸۵ کیلومتر بر ساعت و صفر تا صد آن ۵ ثانیه است.
Maserati Quattroporte: مازراتی کواتروپوروته خودرویی است که از سال ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۹، ۱۹۷۴–۱۹۹۰، ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۱ و ۲۰۰۴ تاکنون در مودنا و ایتالیا تولید می‌شود.
• Rolls-Royce
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé: رولز-رویس فانتوم دراپ‌هد کوپه (به انگلیسی: Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé) خودرویی لوکس است که از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۶ توسط شرکت رولز-رویس در بریتانیا تولید شد. این خودرو در کلاس خودرو لوکس قرار گرفته و طراحی آن بر اساس رولز-رویس فانتوم ۲۰۰۳ بوده‌است. سیستم جعبه‌دندهٔ آن ۶ دنده به صورت خودکار است. در سال ۲۰۱۵، این خودرو با قیمت ۵۳۳ هزار دلار گران‌ترین خودروی رولز-رویس بود.

کدام خودروهای روز ایران از گیربکس ZF استفاده می‌‎کنند؟
**بهمن موتور
G۹: پیکاپ G۹ یک خودروی غول پیکر است که در بخش قوای فنی از یک پیشرانه ۲ لیتری توربو شارژ با تکنولوژی پاشش مستقیم سوخت (GDI) است که قدرتی حدود ۲۰۰ اسب بخار و گشتاور بالای ۳۶۵ نیوتون متر تولید می‌کند. بخش سیستم ترمز و ایمنی این خودرو از لیست بلند بالایی از تجهیزات بهره می‌برد. تجهیزاتی مانند سیستم ترمز ضد لغزش (ABS)، سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، سیستم کنترل پایداری (ESC)، سیستم ترمز کمکی، سیستم هشدار برخورد از جلو، سیستم کنترل حرکت در بین خطوط و سیستم قطع خودکار سوخت هنگام تصادف از جمله این تجهیزات به شمار می آیند.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین